Straatmuzikant huren

Bij de term ‘straatmuzikant’ denkt u misschien aan de typische draaiorgel waaruit vrolijk gepingel klinkt. Die op een zaterdagmiddag de winkelstraten opvrolijkt met Oud-Hollandse knallers. En misschien wilt u dan wel uw braderie, feestelijke opening of ander evenement voorzien van een stukje nostalgie en een straatmuzikant huren.

Laat alles wat u tot nu toe over straatmuzikanten weet achterwege. Niets bereidt u voor op de  ongeëvenaarde optredens van de Muziekkunstenaar.  Ik ben een complete One-Man-Band en op deze pagina vertel ik  graag waarom ik van iedere gelegenheid gegarandeerd een adembenemend optreden maak . 

Waarom een straatmuzikant huren?

Eigenlijk doet de term ‘straatmuzikant’ niet de volledige eer aan, want de optredens van de Muziekkunstenaar zijn een complete show: in mijn eentje bespeel ik meer dan 50 instrumenten. Hoe dat kan? Onder andere de ‘Steampunk-act’ en ‘Nautilus’ zijn het antwoord op dit goedbewaarde geheim.

Act 1: De Steampunk-act

Het verleden met de toekomst combineren? Met mijn steampunk-act waant u zich in het industriële tijdperk. Maar dan gecombineerd met een futuristische uitstraling.

Wilt u samples weggeven of een product promoten? Tijdens uw evenement kom ik als Steampunk kapitein, roetveegpiet, of in Charles Dickensstijl etc. uw evenement verzorgen en zorg ik voor een lach op het gezicht van de bezoekers. Een unieke act als straatmuzikant, compleet verzorgd met geluidsinstallatie,verlichting, microfoon en koek-schietkanon.

Act 2: De Nautilus

Is het een boot? Is het een muziekinstrument? Het is de Nautilus! Het is eenmansband met nautische act in een zelfgemaakte boot. Heel geschikt voor maritieme evenementen zoals haven- en visserijfeesten, mosselfeesten en botenbeurzen. Door de ingenieuze bouw spuugt deze machine verschillende muziekstijlen uit zoals pop, country en blues. Deze act wordt afgemaakt met speciale effecten zoals ingebouwde rookmachine en vlammenwerper.

Door de minimale afmetingen (slechts 1.30 breed) past dit muzikale voertuig door de meeste deuren. Regent het? Geen probleem, we verschuiven de act gewoon naar binnen bij uw evenementlocatie.

De Muziekkunstenaar doet het zelf

Deze muzikale voertuigen werden met de hand gemaakt. Van het ontwerp tot entertainment. Bekijk hier het stukje vakwerk

Een straatmuzikant huren voor uw evenement

Uw evenement moet volle zalen trekken en een onuitwisbare indruk maken. Dat lukt ongetwijfeld met mij als straatmuzikant -slash- eenmansband. 

Een professionele band huren kost meestal duizenden euro’s. U betaalt niet alleen voor de muzikanten maar moet vaak ook nog aanvullende apparatuur regelen zoals licht, geluidsboxen en een podium. Door deze straatmuzikant in te huren betaalt u slechts voor één persoon die een hele band vertegenwoordigt.

Prijzen straatmuzikant

De uitkoopgage voor mij als straatmuzikant is 950,- excl. BTW. Hiervoor krijgt u maar liefst 4 uur(!) uniek entertainment. Dit kan worden opgedeeld in bijvoorbeeld 4 optredens van 30 minuten of 8 optredens van 15 tot 20 min.

Ik woon in Tilburg. Binnen een straal van 100 kilometer worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten zijn de kosten 0,75 cent per gereden kilometer. Vanaf 250 kilometer buiten Tilburg zijn de prijzen onder voorbehoud en op aanvraag.

Maak van uw evenement een succes met De Muziekkunstenaar

Het vieren van een bedrijfsjubileum, de jaarlijkse braderie in de stad of een ander groot evenement organiseren: maak er een succes van met de straatmuzikant. Eerder vermaakte ik al de bezoekers van de Nijmeegse vierdaagse, Sail Den Helder, Oostende voor anker en diverse steampunk-evenementen in Duitsland.

Van Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren 60, 70, 80, 90 of de Hollandse wals: met de straatmuzikant gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer bij grote evenementen of in verzorgingshuizen, bedrijfshallen of feestzalen. De Muziekkunstenaar is een straatartiest, theater en orkest in één. Het is een mobiele act en een leuke vervanging voor een dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest. Kies voor de Muziekkunstenaar als u: 

✓ Zoekt naar een betaalbare en uniek act 

✓ U een onuitwisbare indruk wilt achterlaten bij uw evenementbezoekers

✓ Van uw evenement gegarandeerd een succes wilt maken met unieke entertainment

✓ Een alternatief zoekt op een straatartiest dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest

ALLE INS & OUTS WETEN oVER ONZE ACTS?

Boekingen

Adresgegevens


De Muziekkunstenaar
Arthur van Poppel
Groenlostraat 18
5043 LZ Tilburg
Nederland


Download persfoto’s

Per telefoon

Vast: +31(0)13 5710484
Mobiel: +31(0)6 53419643

Voor boekingen wordt de voorkeur gegeven aan telefonisch contact.

 
Per e-mail

Het e-mail adres is [email protected].