uniek muzikaal mobiel entertainment

Nautilus one-man-band

De Nautilus

Arthur van Poppel heeft weer een technisch hoogstandje gebouwd, genaamd de NAUTILUS. Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen is deze Muziekkunstenaar weer in staat gebleken een complete one man band te creëren. U zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel, de glasheldere stem en de vrolijke uitstraling.

 

Verplaatsbaar op uw evenement

Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren 60, 70, 80, 90, zelfs een gezellig Hollandse wals of feestmuziek, op zijn muziekduikboot is Arthur van Poppel in staat om op ieder feest of evenement de stemming er goed in te brengen.

 

De in Jules Verne stijl gebouwde machine is met zijn Steampunk decoraties een lust voor het oog. Een vuurmachine maakt de muziekduikboot helemaal compleet. Het grote voordeel van de Nautilus is, dat er geen beperkingen zijn. De boot is makkelijk verplaatsbaar en heeft geen stroom nodig. Deze verplaatsbare act is uniek in de wereld van het entertainment.

Inzetbaar voor vele doeleinden

De Nautilus One-Man-Band is een one man band die inzetbaar voor vele doeleinden, kan werken met regenachtig weer en kan met zijn afmetingen door dubbele deuren van gebouwen . Hij kan dus binnen staan in verzorgingshuizen, bedrijfshallen en feestzalen . Deze muziekduikboot is straattheater, orkest, en entertainment tegelijk. Het is een mobiele act en een leuke vervanging voor een dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest.

Deze nautische act is ook zeer geschikt voor maritieme evenementen, zoals haven- en visserijfeesten, mosselfeesten en botenbeurzen. overal is deze maritieme act inzetbaar . Kortom, de Nautilus One-Man-Band boeken als u mobiel entertainment zoekt.


Maten
:
Lengte: 5,20 meter
Breedte: 1,30 meter
Gewicht: 1120 kilo

Prijzen

Uitkoopgage van €950,- excl. BTW, voor een blok van 4 uur (b.v. 4 optredens van 30 min, of 8 van 15 a 20 min).

 

Buiten een straal van 100 kilometer vanaf Tilburg worden reiskosten in rekening gebracht: €0,50 per gereden kilometer.

 

Buiten een straal van 250km zijn de prijzen onder voorbehoud en op aanvraag.

foto's & videos

Een impressie van mijn acts

ALLE INS & OUTS WETEN oVER ONZE ACTS?

Boekingen

Adresgegevens


De Muziekkunstenaar
Arthur van Poppel
Groenlostraat 18
5043 LZ Tilburg
Nederland


Download persfoto’s

Per telefoon

Vast: +31(0)13 5710484
Mobiel: +31(0)6 53419643

Voor boekingen wordt de voorkeur gegeven aan telefonisch contact.

 
Per e-mail

Het e-mail adres is [email protected].