Straatartiest

In veel stadscentra is de straatartiest een vast onderdeel van het decor. Op een drukke zaterdagmiddag, wanneer de winkelstraten volstromen, brengt de straatartiest leven in de brouwerij met een draaiorgel of gitaar – soms gecombineerd met zang. 

Vergeet alles wat u tot nu toe weet over straatartiesten. Want als u mijn optredens heeft ervaren – ik sta ook wel bekend als De Muziekkunstenaar . Eigenlijk dekt de term ‘straatartiest’ niet de volledige lading : ik ben een complete One-Man-Band. Lees er op deze pagina meer over 

Van straatartiest tot One-Man-Band

Hoe is het mogelijk dat één persoon meer dan 50 verschillende instrumenten bespeelt, de zang verzorgt, licht- en geluidseffecten toevoegt én de hele show begeleidt? Dat komt door de technische hoogstandjes waarmee ik werk en die ik zelf maak. De Nautilus en de Steampunk-act zijn hiervan de bekendste voorbeelden. 
De Steampunk-act

Het verleden met de toekomst combineren? Met mijn steampunk-act waant u zich even in het 19e-eeuwse industriële tijdperk. Maar dan wel in een futuristisch jasje. 

Wilt u samples weggeven of een product promoten? Tijdens uw evenement kom ik als Steampunk kapitein, roetveegpiet, of in Charles Dickensstijl etc. uw evenement verzorgen  en zorg ik voor een lach op het gezicht van de bezoekers. Een unieke act als straatartiest, compleet verzorgd met geluidsinstallatie, verlichting, microfoon en koek-schietkanon.

De Nautilus

Mijn nieuwste aanwinst is de Nautilus. Een muziekduikboot die gegarandeerd opvalt in de menigte. Door middel van wielen, hendels, kettingen en tandwielen produceert dit voertuig een lekker deuntje op uw evenement. De ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel en vrolijke uitstraling laten in één klap alle voetjes van de vloer gaan. Ook bij deze auto kan het ritme worden aangepast. Hierdoor gaan de muziekstijlen pop, country en blues moeiteloos in elkaar over. Speciale effecten zoals rookmachine een vlammenwerper en schitterende verlichting maken de act compleet.

ik doe als straatmuzikant al het werk zelf

Van het ontwerp tot de bouw en van het rondrijden tot een muzikaal spektakel neerzetten.

Een straatartiest inhuren voor uw evenement

Staat u op het punt om een braderie of evenement te organiseren en zoekt u naar entertainment dat opvalt? Met mijn acts blijft uw evenement nog lang hangen in de herinneringen van uw bezoekers.

Een professionele band inhuren kost vaak duizenden euro’s. U betaalt voor de verschillende bandleden, de act en moet vaak zelf apparatuur regelen zoals licht, geluidsboxen en een podium. Huur mij in als straatmuzikant en ontvang volledig verzorgd entertainment voor een fijne prijs.

Prijzen straatmuzikant

De uitkoopgage als straatmuzikant is 950,- excl. BTW. Hiervoor krijgt u maar liefst 4 uur(!) uniek entertainment. Dit kan worden opgedeeld in bijvoorbeeld 4 optredens van 30 minuten of 8 optredens van 15 tot 20 min.

Ik woon in Tilburg – buiten een straal van 100 kilometer worden reiskosten in rekening gebracht: 0,75 cent per gereden kilometer. Een straatmuzikant in Amsterdam tot Maastricht huren of zelfs de grens over? Alles is bespreekbaar. Vanaf een straal van 250 kilometer buiten Tilburg zijn de prijzen onder voorbehoud en op aanvraag.

Van jouw evenement gegarandeerd een succes maken met De Muziekkunstenaar

Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren 60, 70, 80, 90 en zelfs een gezellige Hollandse wals: de one-man-band zorgt voor gezelligheid bij ieder evenement. Van straatmuzikant in Amsterdam tijdens Sail, of Oostende voor Anker – met muziekboot de Nautilus, tot binnenevenementen in verzorgingshuizen, bedrijfshallen en feestzalen. De Muziekkunstenaar is een straatartiest, theater en orkest in één. Het is een mobiele act en een leuke vervanging voor een dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest. Kies voor de Muziekkunstenaar als u: 

✓ Zoekt naar een betaalbare en unieke act 

✓ U een onuitwisbare indruk wilt achterlaten bij uw evenementbezoekers

✓ Van uw evenement gegarandeerd een succes wilt maken met unieke entertainment

✓ Een alternatief zoekt op een straatartiest dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest

ALLE INS & OUTS WETEN oVER ONZE ACTS?

Boekingen

Adresgegevens


De Muziekkunstenaar
Arthur van Poppel
Groenlostraat 18
5043 LZ Tilburg
Nederland


Download persfoto’s

Per telefoon

Vast: +31(0)13 5710484
Mobiel: +31(0)6 53419643

Voor boekingen wordt de voorkeur gegeven aan telefonisch contact.

 
Per e-mail

Het e-mail adres is [email protected].