Straatmuzikant huren

Doorgaans bestaat een eenmansband uit één persoon die verschillende instrumenten bespeelt waaronder de gitaar, drums, bas en toetsenbord. En er ook nog bij zingt. Deze persoon maakt in z’n eentje geluid voor tien.

Vergeet alles wat u weet over de traditionele eenmansband. Wanneer u kennis hebt gemaakt met mijn acts – (straat)muzikant, one man band en entertainer in één. We vertellen graag op deze pagina meer over deze unieke eenmansband en waarom u deze one man band wilt inhuren voor uw toekomstige evenement.

Maak kennis met de eenmansband: de Muziek-kunstenaar

Creatief, uitbundig en uniek: zo worden mijn optredens door verschillende organisatoren en hun bezoekers omschreven.  Met mijn muzikale voertuigen, die al echte ‘showstelers’ zijn, bespeel ik in m’n eentje zo’n 50 instrumenten en maak daarbij ook nog gebruik van special effects zoals vlammenwerper en rookmachines. Het geheim? Mijn zelfgemaakte, muzikale voertuigen.

De Steampunk-act

Het verleden met de toekomst combineren? Met mijn steampunk-act waant u zich even in het 19e-eeuwse industriële tijdperk. Maar dan wel in een futuristisch jasje. 

Wilt u samples weggeven of een product promoten? Tijdens uw evenement kom ik als Steampunk kapitein, roetveegpiet, of in Charles Dickensstijl uw evenement verzorgen en zorg ik voor een lach op het gezicht van de bezoekers. Een unieke act als eenmansband, compleet verzorgd met geluidsinstallatie,verlichting, microfoon en koek-schietkanon.

De Nautilus

Zoekt u een act of muzikant die perfect aansluit op uw maritieme evenement? De Nautilus is de perfecte eenmansband voor uw evenement. Eerder zorgde deze act al voor swingende bezoekers bij Sail in Amsterdam. Deze zelfgemaakte boot produceert verschillende muziekstijlen zoals pop, country en blues door middel van wielen, hendels, kettingen en tandwielen. Met de Nautilus heeft u een complete eenmansband die gelijk staat aan een volwaardige band mét entertainment.

Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Een eenmansband huren voor uw evenement

Uw evenement moet volle zalen trekken en een onuitwisbare indruk maken. Dat lukt ongetwijfeld met deze eenmansband.

Een professionele band huren kost een paar duizend euro. U betaalt voor de muzikanten én moet ook nog aanvullende apparatuur regelen zoals licht, geluidsboxen en een podium. Huur mijn eenmansband in en zorg voor uniek entertainment op uw evenement.

Prijzen eenmansband

De uitkoopgage is 950,- excl. BTW. Hiervoor krijgt u maar liefst 4 uur(!) uniek entertainment. Dit kan worden opgedeeld in bijvoorbeeld 4 optredens van 30 minuten of 8 optredens van 15 tot 20 min.

Ik woon in Tilburg. Binnen een straal van 100 kilometer worden er geen reiskosten in rekening gebracht voor de one man band. Daarbuiten zijn de kosten 0,75 cent per gereden kilometer. Vanaf 250 kilometer buiten Tilburg zijn de prijzen onder voorbehoud en op aanvraag.

Zorg voor een swingend evenement gegarandeerd met entertainment van de Muziekkunstenaar

Of het nu gaat om het vieren van een bedrijfsjubileum, de jaarlijkse braderie in de stad of een ander groot evenement: het inhuren van deze onemanband staat garant voor succesvolle dag.

Van Rock and Roll, Country en Easy Listening tot muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90, evenals Hollandse walsen: deze straatmuzikant krijgt de voeten van de vloer op alle evenementen. Van grote evenementen tot feesten in binnenlocaties zoals verzorgingshuizen of bedrijfshallen: een perfecte gelegenheid om om deze mobiele eenmansband uit te nodigen. De Muziekkunstenaar is een combinatie van straatartiest, theater en orkest in één en biedt een uniek alternatief op de standaard dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatmuzikant. Huur deze muzikant in als u:

✓ Zoekt naar een betaalbare en unieke act 

✓ U een onuitwisbare indruk wilt achterlaten bij uw evenementbezoekers

✓ Van uw evenement gegarandeerd een succes wilt maken met uniek entertainment

✓ Een alternatief zoekt op een traditionele onemanband,  straatartiest, dixielandband, looporkest, jazzband, blaaskapel of straatorkest

ALLE INS & OUTS WETEN oVER ONZE ACTS?

Boekingen

Adresgegevens


De Muziekkunstenaar
Arthur van Poppel
Groenlostraat 18
5043 LZ Tilburg
Nederland


Download persfoto’s

Per telefoon

Vast: +31(0)13 5710484
Mobiel: +31(0)6 53419643

Voor boekingen wordt de voorkeur gegeven aan telefonisch contact.

 
Per e-mail

Het e-mail adres is [email protected].